För att handla hos Paradiset1 krävs att du är 18 år.

Priser

Alla priser som anges är i Svenska kronor inklusive moms. Vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning. Alla varor säljs var för sig, även om det finns flera varor på bilden om det inte uttryckningsvis står att de säljs i par.

Vi har ingen minsta beställningssumma alla beställningar är välkomna. 

Fraktavgift

Vi har en enhetsfrakt på 69 kr

Om du hämtar i butiken är det ingen frakt.

Betalning.

Förskottsbetalning

Du gör en överföring till vårt konto 9270-859 212 2 Icabanken. Ange ditt ordernr.  Så fort pengarna registreras på vårt konto skickar vi varorna.

Payson kortbetalning.

Direktbetalningen är kostnadsfri. 

Paysonfaktura

”Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 10 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.”


Om Paysonfaktura

”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

Information om ångerrätt

”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

Information om pantsättning

 ”Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.”

Produkter 

Vi jobbar ständigt med att hitta nya och intressanta produkter att utöka vårt sortiment med. Vår målsättning är att erbjuda bra service och snabb leverans av produkterna till dig. Det är alltid svårt att ange färg och form på ett foto i webbutiken, färgens nyans kan skilja. Vissa varor kan se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligeheten läs därför måttangivelsen i produkttexten. Vi byter aldrig ut en vara mot en annan om den beställda skulle vara slutsåld. Alla varor som visas i butiken finns som lagervara, vi reserverar oss dock mot tekniska eller mänskliga fel i lagerhanteringen.

Leverans 

Varorna levereras som postpaket med Schenker eller som brev med posten. Schenker levererar till ditt närmaste utlämningsställe. Vanliga brev delas ut till din adress, skrymmande brev hämtas hos postens utlämningsställe. Posten skickar ut en brevavisering om att du har ett skrymmande brev att hämta. Vi ber dig uppge ditt mobilnummer på beställningen, då får du ett sms av Schenker när paketet anlänt till ditt utlämningsställe. Leveranstiden med Schenker varierar beroende på vart i landet paketet skall skickas, normal leveranstid brukar vara 1-2 dagar från att paketet lämnats oss tills det når utlämningsstället. Vid outlösta försändelser debiterar vi kunden 350:- oavsett försäljningssumma. Detta för våra expeditions och fraktkostnader. Upptäcker du att försändelsen är skadad vi mottagandet meddelas Schenker på en gång och en skadeanmälan skall göras. Kontakta även oss på jonssonbettan@hotmail.com omgående. Om en vara kommer bort eller skadas under transport till oss är du som kund ansvarig.

Leveranstid 

Varorna skickas så snabbt som möjligt när pengarna kommit in på vårt bankgirokonto inom 2-3 helgfria vardagar. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. 

Öppet köp/ångerrätt

Som konsument har du alltid rätt att ångra eller byta din vara inom 14 dagar från det att du hämtat ut leveransen. Om du returnerar varan står du själv för fraktavgiften och transportrisken kontakta alltid oss för information jonssonbettan@hotmail.com innan du returnerar varan. För att returnera varan krävs att den är oanvänd o i sin orginalförpackning. När vi mottagit den kontrolleras varan och därefter återbetalar vi varans värde dock ej returfrakten. Varor som återsändes mot postförskottsavgift eller efterkrav utlöses ej av oss. Om du ångrar ditt köp innan leverans har skett måste du skriftligen annullera ditt köp hos oss telefon godkännes ej. 

“Vi sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Personnr, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.


Beställningar: E-post, Personnr, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.”

Om det är något du undrar över kontakta oss gärna genom mail jonssonbettan@hotmail.com eller ring 070/641 26 98.

Paradiset1
Bergom 259
86491 Matfors

Paradiset1 innehar F-skattsedel